Telefonnummer
+49 (0)7181 60696-0
E-Mail Adresse
info@fiss-machines.com
MAȘINI UZATE VINDEȚI UTILAJE UZATE RAPID ȘI CU SUCCES
Aveți de vânzare un utilaj, o instalație sau accesorii de ocazie pentru industria de turnătorie? Suntem experți în achiziționarea de mașini și echipamente de turnătorie second-hand. Fie din cauza unei noi achiziții, a închiderii unui sit sau a unor blocaje de lichidități, vânzarea de utilaje uzate este una dintre cele mai frecvente modalități de a obține capital nou din utilajele industriale existente. Avem grijă de o procesare rapidă, precum și de o comercializare corectă și așteptăm cu nerăbdare o colaborare de succes!
Trei pași pentru achiziționarea și vânzarea cu succes a mașinii dvs. second-hand


1
Oferta și evaluarea mașinii folosite
Completați formularul cu toate datele cheie ale mașinii, instalației sau accesoriilor de vânzare și trimiteți-l la noi. Experții noștri în utilaje uzate cunosc industria din interior, au o expertiză remarcabilă și sunt în contact zilnic cu partenerii din rețeaua noastră globală. Odată ce toate faptele și detaliile au fost clarificate, vă putem oferi o estimare realistă a prețului de piață. Această evaluare inițială este gratuită pentru clienții noștri.
2
Achiziționarea și comercializarea mașinii uzate
Dacă ne încredințați achiziția utilajului, instalației sau accesoriilor dvs. de ocazie pentru industria de turnare, vă vom face publicitate ofertei dvs. pe platformele noastre de vânzări și în rețeaua noastră internațională de parteneri. În acest scop, am compilat cele mai importante informații tehnice și un amplu material foto. Sfatul nostru: Faceți fotografii și înregistrări video ale instalațiilor și utilajelor aflate încă în condiții de producție. Acest lucru permite părților interesate să obțină o imagine optimă și să ia decizii.
3
Dostawa z bezproblemowym serwisem
Serviciul nostru holistic vă scutește de toate etapele individuale necesare, dar care necesită mult timp. Cu Fiss primiți toate serviciile de la o singură sursă. Creăm o expunere semnificativă, organizăm vizionări și purtăm negocieri. În cazul unei comenzi, Fiss este partenerul dumneavoastră contractual, ceea ce înseamnă pentru dumneavoastră o procesare sigură a plăților. Demontarea, încărcarea, transportul și vămuirea fac, de asemenea, parte din serviciile noastre complete și competente, cu o experiență de peste 30 de ani.
PRODUSUL TĂU Trimiteți-ne formularul completat. (Vă rugăm să completați toate câmpurile, dacă este posibil).


Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Meniu
Consultanță
Căutare
Oferta
Sprachauswahl-Icon
Românesc