pwa.navigation.bottom-menu.offer
Românesc
 • Demontarea și relocarea

  Ne ocupăm de întreaga planificare, demontare, logistică, reconstrucție și până la punerea în funcțiune.

 • Demontarea și relocarea

  Totul de la o singură sursă: aveți o persoană de contact personală care gestionează în mod fiabil toate etapele și partenerii.

 • Demontarea și relocarea

  Instalațiile sunt demontate și curățate de specialiști calificați.

 • Demontarea și relocarea

  Unelte speciale pentru fiecare sarcină: Indiferent de problema care trebuie rezolvată. Prin intermediul rețelei noastre, avem întotdeauna la îndemână instrumentele sau echipamentele necesare.

 • Demontarea și relocarea

  Spațiul nu este o problemă: putem lucra perfect chiar și în cele mai înguste spații datorită portalurilor de ridicare hidraulice.

Fie că este vorba de relocarea internă a unor celule de turnare individuale sau de relocarea unor linii de producție complete, precum și a unor fabrici de producție întregi.

Plănuiți o relocalizare parțială sau completă? Acest proiect necesită un efort logistic mare și un nivel ridicat de expertiză tehnică din partea unui furnizor de servicii cu experiență. Ne ocupăm de întreaga planificare, de dezmembrare, de logistică, de reconstrucție și până la punerea în funcțiune. Am dovedit deja de multe ori că suntem mai mult decât pregătiți pentru această provocare. Întotdeauna abordăm sarcina în mod sistematic și intenționat și, în calitate de furnizor de servicii de sistem, vă oferim o manipulare completă dintr-o singură sursă, astfel încât mașinile dvs. să fie din nou pregătite rapid pentru funcționare. Lucrăm în acest domeniu pentru clienții noștri de peste 30 de ani și avem la dispoziție cunoștințe de specialitate valoroase.

În funcție de circumstanțele operaționale, începem împreună cu o inspecție și cu planificarea individuală a tuturor etapelor necesare, de la demontare până la punerea în funcțiune. Apoi elaborăm un program precis și selectăm furnizorii de servicii necesari din rețeaua noastră de specialiști. Puteți fi siguri că, datorită parteneriatelor noastre de lungă durată, aveți alături de dumneavoastră o echipă experimentată și perfect coordonată. În plus, suntem capabili să ne adaptăm în mod flexibil la orice provocare în ceea ce privește relocarea mașinilor. Obiectivul nostru principal este de a vă repune echipamentul în funcțiune cât mai repede posibil și de a evita timpii de nefuncționare inutili.

Avantajele serviciilor noastre de dezasamblare și relocare:

 • Totul de la o singură sursă: aveți o persoană de contact personală care gestionează în mod fiabil toate etapele și partenerii.
 • Timp de nefuncționare redus: Planificarea noastră precisă înseamnă că relocările sunt posibile și în timpul operațiunilor în curs.
 • Spațiul nu contează: chiar și în cele mai înguste spații, putem opera perfect datorită macaralelor speciale.
 • Lucru curat: Echipamentul electric protejează angajații de emisiile nocive. Unelte speciale pentru fiecare sarcină: Indiferent de problema care trebuie rezolvată.
 • Unelte speciale pentru fiecare sarcină: Indiferent de problema care trebuie rezolvată. Avem întotdeauna la îndemână instrumentele sau echipamentele necesare prin intermediul rețelei noastre.
 • Nicio distanță nu este prea mare pentru noi: untem activi la nivel internațional pentru dumneavoastră. Transportul mașinilor dvs. se efectuează, dacă este necesar, pe cale terestră sau maritimă.