Telefonnummer
+49 (0)7181 60696-0
E-Mail Adresse
info@fiss-machines.com
 Placeholder

Vă puteți baza pe experiența noastră de 30 de ani!

Compania FISS este un lider de piață ca furnizor, intermediar și distribuitor de utilaje și echipamente pentru industria de turnătorie și formare a metalelor. Sediul nostru rămâne neschimbat de peste 30 de ani, aflându-se în Winterbach, Baden-Württemberg, în vecinătate imediată a centrului de industrie, și anume a orașului Stuttgart. Aceasta locație favorabilă facilitează extinderea unei rețele globale de parteneri și colaboratori, precum și consolidarea și aprofundarea expertizei noastre în domeniu. Colaborarea cu parteneri de renume în combinație cu know-how de specialitate ne permit să pregătim o ofertă complexă și avansată din punctul de vedere tehnic, precum și adaptarea acestei la diverse nevoi ale clienților noștri. Colaborăm cu o arie extinsă de furnizori, astfel încât vă puteți baza pe noi în ceea ce privește consultanța neutră și independentă de specialitate.

Ofertă variată de servicii complexe

Scopul nostru nu constă doar într-un succes rapid în vânzări – dorim să construim o colaborare profitabilă și de lungă durată cu clienții noștri, bazată pe încredere reciprocă.

Din acest motiv vă punem la dispoziție toate serviciile de suport complexe și necesare în tehnică de turnare, în același timp încercând să vă asigurăm o integrare cât mai fluidă de tehnologie cu procesul de producție actual. În funcție de dorințele clienților, asistența noastră poate cuprinde servicii de proiectare și inginerie, demontarea și montarea liniilor complete de producție, servicii de logistică sau punerea echipamentelor în funcțiune, inclusiv cu instruirea personalului. Servicii din fiecare domeniu sunt realizate de către personalul nostru înalt calificat. Mai mult, dacă este nevoie, apelăm la ajutorul partenerilor noștri competenți și fiabili, cu care colaborăm de mulți ani.

Furnizorul dumneavoastră profesionist de utilaje și echipamente de turnătorie second-hand

Gama noastră largă de servicii și produse se adresează nu numai celor interesați de cumpărarea ci, de asemenea, și la vânzătorii de utilaje și echipamente de turnătorie second-hand. În ambele cazuri, contactul inițiat suficient de devreme este un factor decisiv pentru succesul unei tranzacții de vânzare sau cumpărare. Acest lucru ajută agenții noștri profesioniști în vânzări pentru a planifica o strategie potrivită și individuală din timp.

Pentru cei interesați de cumpărare oferim o analiză de procese actuale de producție pentru a pregăti o ofertă personalizată, perfect aliniată cu nevoile clientului.

În același timp, vânzătorii pot accesa pe platformele noastre de vânzare un centralizator cu cele mai importante date tehnice, însoțite de poze și alte informații. Recomandăm ca utilaje și echipamente să fie prezentate în condiții de producție pentru a furniza o imagine cât se poate de completă a stării actuale și a condițiilor de utilizare de până acum.

Pariați pe noi – veți descoperi că merită!

Succesul nostru rezultă dintr-o colaborare strânsă cu clienții noștri. Cu cât mai multe detalii primim de la ei, cu atât mai bine putem perfecționa soluții direcționate spre succesul întreprinderii clientului. Acesta se referă și la extinderea, schimbarea sau automatizarea unei linii de turnare. Vă invităm să profitați de expertiza noastră în domeniu în ceea ce privește căutarea unor echipamente periferice noi și utile, spre exemplu unor cântare de control pentru aplicare sau a altor soluții din domeniul tehnicii de control.

Meniu
Consultanță
Căutare
Oferta
Sprachauswahl-Icon
Românesc