pwa.navigation.bottom-menu.offer
Românesc

Sunteți în căutarea unei finanțări sau a unui leasing pentru utilaje folosite în industria de turnătorie? Fiss colaborează cu o companie germană de leasing cu experiență și va aranja cu plăcere oferta potrivită pentru dumneavoastră. La cerere, și la nivel internațional.

O alternativă interesantă la banca de acasă sunt furnizorii de soluții care s-au specializat în finanțarea mașinilor uzate. Acești furnizori specializați oferă soluții de finanțare practice și personalizate pentru industria de turnătorie, care vor face posibile investițiile dumneavoastră.

Indiferent dacă sunteți un IMM sau o companie mare și mijlocie - fiecare persoană cu putere de decizie dorește să își planifice finanțele, să își protejeze lichiditățile și să profite la maximum de avantajele fiscale. Acest lucru este posibil prin leasingul financiar inteligent al mașinilor uzate. Precizați în contractul de leasing condițiile-cadru dorite în mod individual, în funcție de cerințele dvs.: durata de viață utilă, valoarea taxei de utilizare și ce se întâmplă cu utilajul folosit la sfârșitul perioadei de leasing. Doriți să returnați mașina sau să o cumpărați direct? Serviciile precum întreținerea, actualizările și asigurările speciale pot face parte, de asemenea, din leasingul de mașini uzate.

Sale & Lease Back: Dacă aveți nevoie de lichidități rapide și ușoare, tipul de finanțare Sale & Lease Back este interesant pentru dumneavoastră. Compania dumneavoastră vinde utilajul existent companiei de leasing și îl închiriază direct.

Mai ales în perioada actuală, investițiile necesare sunt încă posibile datorită acestor soluții. Haideți să discutăm împreună despre dorințele dumneavoastră și obiectivele companiei. Vom fi bucuroși să găsim partenerul potrivit pentru finanțarea mașinii dvs. folosite în industria turnării sub presiune.

Închirierea de mașini uzate are multe avantaje

  • Nu sunt necesare capitaluri proprii
  • 100 % finanțare externă de către locator
  • Se menține marja de manevră financiară
  • Plăți flexibile
  • Soluții de finanțare personalizate
  • Linia de credit este protejată
  • Ratele sunt complet deductibile ca și cheltuieli de afaceri
  • Independența față de banca de domiciliu
  • Soluții internaționale de leasing
Leasing
Filtru