pwa.navigation.bottom-menu.offer
Românesc
Mașini de turnare sub presiune
Filtru

Noi, cei de la Fiss, suntem una dintre cele mai importante companii specializate în comercializarea, intermedierea și distribuția de mașini și echipamente uzate în domeniul tehnologiei de turnătorie.

Multitudinea de parteneriate de înaltă calitate, împreună cu competența profesională acumulată în cadrul companiei, ne permite să răspundem în mod flexibil, holistic și cu soluții solide din punct de vedere tehnic la o multitudine de cerințe diferite ale clienților.

Scopul nostru nu este succesul rapid al vânzărilor, ci stabilirea unei baze de încredere pe termen lung cu clienții noștri. Numai astfel se poate pune baza unei cooperări de succes și durabile.

Din acest motiv, oferim toate serviciile necesare legate de tehnologia de turnătorie dintr-o singură sursă și asigurăm cea mai bună integrare posibilă în operațiunile de producție în curs de desfășurare. În funcție de cerințele clientului, acestea pot include servicii de planificare și inginerie, revizii și modernizări, dezmembrarea și asamblarea unor linii de producție complete, servicii logistice sau punerea în funcțiune a instalației cu instruirea ulterioară a angajaților dumneavoastră. Specialiștii noștri înalt calificați vă stau la dispoziție pentru aceste servicii. În plus, colaborăm, în funcție de nevoile dumneavoastră, cu companii partenere competente și extrem de fiabile, cu care avem relații de lungă durată.

Luăm procesele de producție existente și creăm o ofertă individuală, care este exact adaptată la cerințele dumneavoastră.

Succesul nostru se bazează pe o cooperare strânsă cu clienții noștri. Cu cât ne furnizați mai multe informații, cu atât mai bine putem folosi instrumentele noastre pentru succesul companiei dumneavoastră. Acest lucru este valabil și pentru extinderea, reînnoirea sau automatizarea specifică a instalației dumneavoastră de turnătorie. Prin urmare, puteți utiliza cunoștințele noastre tehnice și industriale solide pentru achiziționarea de noi echipamente periferice, cum ar fi sistemele de testare a matrițelor, cântarele de testare a eșecurilor, benzile transportoare și modernizarea comenzilor mașinilor cu monitorizarea proceselor.

Fiss - oferte personalizate și servicii complete

Noi, cei de la Fiss, vă oferim mașini de turnare sub presiune folosite, care funcționează conform procesului cu cameră caldă și cu cameră rece. Profitați de cei 30 de ani de experiență în domeniul tehnologiei de turnare sub presiune și lăsați-ne să vă ajutăm să găsiți mașina potrivită. Vă vom prezenta o ofertă individuală, care se va baza în întregime pe cerințele dumneavoastră. Pe lângă vânzarea pură a mașinii, aceasta poate include o revizie a mașinii sau a unor ansambluri individuale. Împreună cu companiile noastre partenere de lungă durată, vă oferim servicii complete de logistică, asamblare și punere în funcțiune pentru integrarea cu succes a mașinii în procesul dumneavoastră de producție.

Competență dovedită și servicii complete

Personalul experimentat și un management eficient al proiectului însoțesc toate proiectele, de la acceptarea comenzii până la repunerea în funcțiune. La ce altceva vă puteți aștepta de la noi? Cooperare ușoară, personală și transparentă. Totul decurge conform planului, iar dumneavoastră, în calitate de client, sunteți informat în mod regulat cu privire la evoluția proiectului!

Ceea ce vorbește în favoarea unei revizuiri:

  • Costuri cu până la 50% mai mici în comparație cu o nouă achiziție
  • Disponibilitate mai mare a plantelor
  • Actualizarea la cea mai recentă tehnologie
  • Componente de la producători renumiți
  • Extinderea funcțională
  • Optimizarea proceselor prin echipamente de automatizare

Oferim reviziile în intervale de servicii eșalonate:

  • Test funcțional
  • Revizuirea părții de închidere
  • Revizuire parțială
  • Revizuire generală