Telefonnummer
+49 (0)7181 60696-0
E-Mail Adresse
info@fiss-machines.com
Yxlon   2000
Sistem de inspecție cu raze X Yxlon MU2000, folosit
Sistem de inspecție cu raze X Yxlon MU2000, folosit

Anul: 2001, inclusiv capacul de protecție, sistem de control Yxlon, pentru inspectarea pieselor turnate din aluminiu

Frech   1989
Frech DAK 315 S mașină de turnare sub presiune cu cameră rece KK1509, folosită
Frech DAK 315 S mașină de turnare sub presiune cu cameră rece KK1509, folosită

Anul: 1989, inclusiv cuptor de dozare Strikowestofen 45 sau cuptor cu creuzet și încărcător de metal Pulver, pentru turnarea sub presiune a aluminiului.

Italpresse   2006
Mașină de turnare sub presiune cu cameră rece Italpresse IP 550 SC KK1616, folosită
Mașină de turnare sub presiune cu cameră rece Italpresse IP 550 SC KK1616, folosită

Anul: 2006, sistem de control Siemens S7, inclusiv cuptor Hindelang, încărcător de metal și mașină de pulverizare Acheson DAG 1000 MCT 1, pentru turnarea sub presiune a aluminiului.

ZPF Therm   1992
Cuptor de topire a cipurilor ZPF THERM SP-G0.5 T5 HTH T5 O1746, folosit
Cuptor de topire a cipurilor ZPF THERM SP-G0.5 T5 HTH T5 O1746, folosit

Anul: 2008, încălzire: gaz, capacitate: 5000 kg

Striko Westofen   2000
Cuptor de dozare StrikoWestofen W 650 SL ProDos3 O1745, folosit
Cuptor de dozare StrikoWestofen W 650 SL ProDos3 O1745, folosit

Anul: 2000, capacitate 650 kg, sistem de control: ProDos3, încălzit electric, pentru aliaje de aluminiu

ZPF Therm   2014
Cuptor de dozare ZPF Foundry 4 TD3150SC O1744, folosit
Cuptor de dozare ZPF Foundry 4 TD3150SC O1744, folosit

Anul de fabricație: 2014, capacitate: 3150 kg, greutate de lucru: 2650 kg, viteză de livrare: 4,5 kg/s și linia de conectare: 36 kW

Karl Roll   2008
Sistem de curățare Karl Roll ZU2150, folosit
Sistem de curățare Karl Roll ZU2150, folosit

Anul de fabricație: 2015, greutate maximă a lotului 120 kg

Heckert   2002
Heckert HEC 400 D centru de prelucrare BA2349, folosit
Heckert HEC 400 D centru de prelucrare BA2349, folosit

Anul de fabricație: 2014, cursă pe axa X: 650 mm, cursă pe axa Y: 650 mm, cursă pe axa Z: 680 mm

Mașini second-hand

Fiss este o societate specializată în cumpărarea, vânzarea și comercializarea mașinilor de turnare sub presiune second-hand. Suntem axați pe produse fabricate de producători cu renume pe piață. Vă invităm să profitați de know-how-ul nostru și experiența de peste 30 de ani în domeniul intermedierii în comercializarea mașinilor de turnare și aparatelor periferice second-hand. 

Deseori achiziționarea unei mașini de turnare second-hand este o alternativă eficientă din punctul de vedere al costurilor pentru cumpărarea unei instalații noi. 

Vă oferim mașini de turnare second-hand cu un raport preț/calitate foarte bun, care în majoritatea cazurilor au fost evaluate de noi în timpul exploatării curente. Faptul că evaluarea stării mașinii este realizată în condiții de producție constituie un avantaj pentru dumneavoastră. Experții noștri vă oferă și poze cu o descriere detaliată a mașinii. 

Dacă mașina aleasă de dumneavoastră necesită renovare parțială sau totală, vă putem pregăti o ofertă personalizată. În cazul în care instalația nu este prevăzută cu accesorii și aparate de automatizare, le puteți achiziționa de la noi. 

Vă oferim servicii complete, inclusiv cu demontarea instalației second-hand care va fi livrată la sediul dumneavoastră în stare bună pentru utilizare. 

Mașini de turnare sub presiune

În oferta noastră puteți găsi mașini de turnare sub presiune în cameră rece sau caldă, potrivite pentru fabricarea pieselor din metale cu temperatură joasă de topire. Materialul fuzibil se introduce în matriță sub presiune ridicată datorită vitezei mari de flux. 

Alegerea între tehnologia la cald sau rece depinde de temperatură reală de topire a materialului. 

Deoarece suntem specializați în acest domeniu, putem nu numai să livrăm mașini de turnare sub presiune second hand, dar și să le echipăm cu aparate de automatizare moderne și accesorii de turnătorie.

Mașini de turnare în cochilie

Aici găsiți mașini second hand de turnare in cochilie, mașini de turnare gravitațională și mașini de turnare sub presiune joasă, în care materialul fuzibil se scurge în matriță datorită gravitației sau presiunii negative în loc să fie injectat, cum se întâmplă în cazul tehnologiei de turnare sub presiune. Vă oferim accesorii corespunzătoare și sisteme moderne de control dedicate mașinilor de turnare în cochilie. 

Mașini de turnare continuă

Livrăm prese second hand pentru linii de turnare continuă utilizate pentru fabricarea profilelor din aluminiu. Tehnologie de turnare continuă este o metodă de turnare continuă sau semi continuă pentru fabricarea pieselor lungi. Ele pot fi folosite ca produse intermediare sau direct ca profiluri. 

Cuptoare

Comercializăm diverse tipuri de cuptoare pentru topirea metalelor neferoase. În funcție de tehnologia sau mașina aleasă, se pot alege cuptoare de topire, de menținere la temperatură sau de dozare, utilizate la scară largă în industria de turnătorie. La cuptorul ales vă oferim diverse sisteme de alimentare și dozare, precum și aparate de transport al pieselor obținute cu ajutorul cuptorului.

Instalații de sablare și mașini de șlefuit

Piesele turnate, precum și produsele forjate, după formarea necesită una sau mai multe etape de tratament superficial efectuat cu ajutorul diverselor tehnologii. 

Din acest motiv vă oferim și instalații de sablare și mașini de șlefuit second hand. Alegerea mașinilor potrivite depinde de fiecare dată de cerințele legate de suprafața și mărimea produselor. Oferta noastră cuprinde toate nevoile, de la debavurarea pieselor turnate și curățarea prin sablare, până la asprirea suprafeței pieselor. 

Prese hidraulice și mecanice

În oferta noastră veți găsi diverse prese pentru prelucrarea pieselor metalice cu pereți subțiri, cum sunt benzi sau foi. Avantajul preselor hidraulice este producerea unor forțe mari care pot fi întrebuințate în mai multe feluri. Avem și prese electrice care pot lucra în niște cicluri foarte scurte și sunt mai ieftine de întreținut. Pentru prelucrare eficientă a pieselor din metal veți găsi în oferta noastră diverse linii de presare care – aranjate una după altă – pot efectua mai multe procese de tăiere și presare. Astfel produsul va fi protejat împotrivă zgârieturilor.

Meniu
Consultanță
Căutare
Oferta
Sprachauswahl-Icon