Telefonnummer
+49 (0)7181 60696-0
E-Mail Adresse
info@fiss-machines.com
Balzer   2013
Cuptor cu creuzet basculant Balzer TGK 600 O1751, folosit
Cuptor cu creuzet basculant Balzer TGK 600 O1751, folosit

Anul de fabricație: 2012, capacitate: 500 kg, capacitate de topire: 420 KW, putere: 3 KW, încălzire: gaz

Wheellaborator   2019
Wheellaborator SmartLine HB 12/16SL-5.3-2/7.5 Mașină de sablat cu umerașe cu rotiță SA2133, utilizată
Wheellaborator SmartLine HB 12/16SL-5.3-2/7.5 Mașină de sablat cu umerașe cu rotiță SA2133, utilizată

Anul de fabricație: 2019, inclusiv filtru de evacuare (filtru uscat)

Bühler   2012
Mașină compactă de turnare sub presiune cu cameră rece Bühler CARAT 140 KK1661, folosită
Mașină compactă de turnare sub presiune cu cameră rece Bühler CARAT 140 KK1661, folosită

Anul: 2012, inclusiv mașina de pulverizare BuhlSpray Dag 1000 MCT2B-GB Tele, robot de turnătorie ABB BuhlRob 6640, pentru turnarea sub presiune a aluminiului.

Krown   2011
Cuptor de dozare Krown Krownmatic KM 1200 O1826, folosit
Cuptor de dozare Krown Krownmatic KM 1200 O1826, folosit

Anul: 2011, încălzire: electrică, capacitate: 1200 kg, pentru aliaje de aluminiu

Bühler   2010
Mașină compactă de turnare sub presiune cu cameră rece Bühler CARAT 140 KK1660, folosită
Mașină compactă de turnare sub presiune cu cameră rece Bühler CARAT 140 KK1660, folosită

Anul: 2010, inclusiv mașina de pulverizare BuhlSpray Dag 1000 MCT2B-GB Tele, robot de turnătorie ABB BuhlRob 6640, pentru turnarea sub presiune a aluminiului.

Agrati   2003
Agrati CZ 70 mașină de turnare sub presiune cu cameră fierbinte WK1463, utilizată
Agrati CZ 70 mașină de turnare sub presiune cu cameră fierbinte WK1463, utilizată

Anul: 2003, incl. cuptor de topire 3M încălzit electric, pentru turnarea zincului sub presiune

Agrati   2004
Agrati CZ 70 mașină de turnare sub presiune cu cameră fierbinte WK1462, utilizată
Agrati CZ 70 mașină de turnare sub presiune cu cameră fierbinte WK1462, utilizată

Anul: 2004, incl. cuptor de topire 3M încălzit electric, pentru turnarea zincului sub presiune

Striko Westofen   2009
Cuptor de dozare StrikoWestofen W 900 S ProDos XP O1825, folosit
Cuptor de dozare StrikoWestofen W 900 S ProDos XP O1825, folosit

Anul de fabricație: 2009, capacitate: 900 kg, capacitate de lucru: 700 kg/h, pentru aluminiu

Norgpol   2021
Cuptor cu creuzet Norgpol NTE 800/11 O1824, folosit
Cuptor cu creuzet Norgpol NTE 800/11 O1824, folosit

Anul de construcție: 2021, încălzire: electrică, capacitate: 800 kg, putere nominală: 102 kW, curent 150 A

Mașini second-hand

Fiss este o societate specializată în cumpărarea, vânzarea și comercializarea mașinilor de turnare sub presiune second-hand. Suntem axați pe produse fabricate de producători cu renume pe piață. Vă invităm să profitați de know-how-ul nostru și experiența de peste 30 de ani în domeniul intermedierii în comercializarea mașinilor de turnare și aparatelor periferice second-hand. 

Deseori achiziționarea unei mașini de turnare second-hand este o alternativă eficientă din punctul de vedere al costurilor pentru cumpărarea unei instalații noi. 

Vă oferim mașini de turnare second-hand cu un raport preț/calitate foarte bun, care în majoritatea cazurilor au fost evaluate de noi în timpul exploatării curente. Faptul că evaluarea stării mașinii este realizată în condiții de producție constituie un avantaj pentru dumneavoastră. Experții noștri vă oferă și poze cu o descriere detaliată a mașinii. 

Dacă mașina aleasă de dumneavoastră necesită renovare parțială sau totală, vă putem pregăti o ofertă personalizată. În cazul în care instalația nu este prevăzută cu accesorii și aparate de automatizare, le puteți achiziționa de la noi. 

Vă oferim servicii complete, inclusiv cu demontarea instalației second-hand care va fi livrată la sediul dumneavoastră în stare bună pentru utilizare. 

Mașini de turnare sub presiune

În oferta noastră puteți găsi mașini de turnare sub presiune în cameră rece sau caldă, potrivite pentru fabricarea pieselor din metale cu temperatură joasă de topire. Materialul fuzibil se introduce în matriță sub presiune ridicată datorită vitezei mari de flux. 

Alegerea între tehnologia la cald sau rece depinde de temperatură reală de topire a materialului. 

Deoarece suntem specializați în acest domeniu, putem nu numai să livrăm mașini de turnare sub presiune second hand, dar și să le echipăm cu aparate de automatizare moderne și accesorii de turnătorie.

Mașini de turnare în cochilie

Aici găsiți mașini second hand de turnare in cochilie, mașini de turnare gravitațională și mașini de turnare sub presiune joasă, în care materialul fuzibil se scurge în matriță datorită gravitației sau presiunii negative în loc să fie injectat, cum se întâmplă în cazul tehnologiei de turnare sub presiune. Vă oferim accesorii corespunzătoare și sisteme moderne de control dedicate mașinilor de turnare în cochilie. 

Mașini de turnare continuă

Livrăm prese second hand pentru linii de turnare continuă utilizate pentru fabricarea profilelor din aluminiu. Tehnologie de turnare continuă este o metodă de turnare continuă sau semi continuă pentru fabricarea pieselor lungi. Ele pot fi folosite ca produse intermediare sau direct ca profiluri. 

Cuptoare

Comercializăm diverse tipuri de cuptoare pentru topirea metalelor neferoase. În funcție de tehnologia sau mașina aleasă, se pot alege cuptoare de topire, de menținere la temperatură sau de dozare, utilizate la scară largă în industria de turnătorie. La cuptorul ales vă oferim diverse sisteme de alimentare și dozare, precum și aparate de transport al pieselor obținute cu ajutorul cuptorului.

Instalații de sablare și mașini de șlefuit

Piesele turnate, precum și produsele forjate, după formarea necesită una sau mai multe etape de tratament superficial efectuat cu ajutorul diverselor tehnologii. 

Din acest motiv vă oferim și instalații de sablare și mașini de șlefuit second hand. Alegerea mașinilor potrivite depinde de fiecare dată de cerințele legate de suprafața și mărimea produselor. Oferta noastră cuprinde toate nevoile, de la debavurarea pieselor turnate și curățarea prin sablare, până la asprirea suprafeței pieselor. 

Prese hidraulice și mecanice

În oferta noastră veți găsi diverse prese pentru prelucrarea pieselor metalice cu pereți subțiri, cum sunt benzi sau foi. Avantajul preselor hidraulice este producerea unor forțe mari care pot fi întrebuințate în mai multe feluri. Avem și prese electrice care pot lucra în niște cicluri foarte scurte și sunt mai ieftine de întreținut. Pentru prelucrare eficientă a pieselor din metal veți găsi în oferta noastră diverse linii de presare care – aranjate una după altă – pot efectua mai multe procese de tăiere și presare. Astfel produsul va fi protejat împotrivă zgârieturilor.

Meniu
Consultanță
Căutare
Oferta
Sprachauswahl-Icon
Românesc