pwa.navigation.bottom-menu.offer
Românesc
 • Mașini de turnare sub presiune cu cameră fierbinte folosite

  Aici veți găsi mașini de turnare sub presiune cu cameră caldă de la producători consacrați precum Frech, Italpresse, IDRA, Colosio, AGRATI, URPE, Oleopress.

  Detalii
 • Mașini de turnare sub presiune cu cameră rece folosite

  Aici veți găsi mașini de turnare sub presiune cu cameră rece folosite de la producători consacrați, cum ar fi Buehler, Italpresse, IDRA, FRECH, Weingarten, Colosio.

  Detalii
 • Mașini de turnare sub presiune de joasă presiune folosite

  de la producători consacrați, cum ar fi Kurtz, CPC, GIMA, LPM și Borli. Unele dintre mașinile de turnare sub presiune joasă cu matriță gravitațională sunt deja complet automatizate cu echipamente de îndepărtare a pieselor turnate și cuptoare de turnare sub presiune joasă.

  Detalii
 • Cuptoare folosite pentru turnătorii

  De la producători consacrați precum Striko Westofen, ZPF, Refratechnik, Hindenlang, Rauch, Meltec, Altek, Nabertherm, Effesse, Gennari, Foma, Ocma, STOTEK ...

  Detalii
 • Mașini de turnare prin gravitație folosite

  Aici veți găsi mașini de turnare prin gravitație, mașini de turnare prin gravitație și mașini de turnare înclinate pentru prelucrarea aliajelor de aluminiu și alamă de la producători consacrați, cum ar fi Kurtz, FILL, LPM, Gauss, IMR și Vihorlat.

  Detalii
 • Împușcături de bază folosite

  Aici veți găsi mașini de tras miez folosite de la Laempe, Loramenti și Hottinger pentru toate procesele obișnuite de fabricare a miezurilor, cum ar fi cutia rece, cutia caldă, procesul CO2 și procesul croning.

  Detalii
 • Prese folosite

  Aici veți găsi prese mecanice și hidraulice folosite, cum ar fi prese de transfer, linii de presare, prese cu manivelă, prese cu articulație cu articulație, prese excentrice, prese progresive, prese cu șuruburi, prese de perforare, prese de punctare, prese de ...

  Detalii
Maşini second hand
Filtru

Fiss este o societate specializată în cumpărarea, vânzarea și comercializarea mașinilor de turnare sub presiune second-hand. Suntem axați pe produse fabricate de producători cu renume pe piață. Vă invităm să profitați de know-how-ul nostru și experiența de peste 30 de ani în domeniul intermedierii în comercializarea mașinilor de turnare și aparatelor periferice second-hand. 

Deseori achiziționarea unei mașini de turnare second-hand este o alternativă eficientă din punctul de vedere al costurilor pentru cumpărarea unei instalații noi. 

Vă oferim mașini de turnare second-hand cu un raport preț/calitate foarte bun, care în majoritatea cazurilor au fost evaluate de noi în timpul exploatării curente. Faptul că evaluarea stării mașinii este realizată în condiții de producție constituie un avantaj pentru dumneavoastră. Experții noștri vă oferă și poze cu o descriere detaliată a mașinii. 

Dacă mașina aleasă de dumneavoastră necesită renovare parțială sau totală, vă putem pregăti o ofertă personalizată. În cazul în care instalația nu este prevăzută cu accesorii și aparate de automatizare, le puteți achiziționa de la noi. 

Vă oferim servicii complete, inclusiv cu demontarea instalației second-hand care va fi livrată la sediul dumneavoastră în stare bună pentru utilizare. 

Mașini de turnare sub presiune

În oferta noastră puteți găsi mașini de turnare sub presiune în cameră rece sau caldă, potrivite pentru fabricarea pieselor din metale cu temperatură joasă de topire. Materialul fuzibil se introduce în matriță sub presiune ridicată datorită vitezei mari de flux. 

Alegerea între tehnologia la cald sau rece depinde de temperatură reală de topire a materialului. 

Deoarece suntem specializați în acest domeniu, putem nu numai să livrăm mașini de turnare sub presiune second hand, dar și să le echipăm cu aparate de automatizare moderne și accesorii de turnătorie.

Mașini de turnare în cochilie

Aici găsiți mașini second hand de turnare in cochilie, mașini de turnare gravitațională și mașini de turnare sub presiune joasă, în care materialul fuzibil se scurge în matriță datorită gravitației sau presiunii negative în loc să fie injectat, cum se întâmplă în cazul tehnologiei de turnare sub presiune. Vă oferim accesorii corespunzătoare și sisteme moderne de control dedicate mașinilor de turnare în cochilie. 

Mașini de turnare continuă

Livrăm prese second hand pentru linii de turnare continuă utilizate pentru fabricarea profilelor din aluminiu. Tehnologie de turnare continuă este o metodă de turnare continuă sau semi continuă pentru fabricarea pieselor lungi. Ele pot fi folosite ca produse intermediare sau direct ca profiluri. 

Cuptoare

Comercializăm diverse tipuri de cuptoare pentru topirea metalelor neferoase. În funcție de tehnologia sau mașina aleasă, se pot alege cuptoare de topire, de menținere la temperatură sau de dozare, utilizate la scară largă în industria de turnătorie. La cuptorul ales vă oferim diverse sisteme de alimentare și dozare, precum și aparate de transport al pieselor obținute cu ajutorul cuptorului.

Instalații de sablare și mașini de șlefuit

Piesele turnate, precum și produsele forjate, după formarea necesită una sau mai multe etape de tratament superficial efectuat cu ajutorul diverselor tehnologii. 

Din acest motiv vă oferim și instalații de sablare și mașini de șlefuit second hand. Alegerea mașinilor potrivite depinde de fiecare dată de cerințele legate de suprafața și mărimea produselor. Oferta noastră cuprinde toate nevoile, de la debavurarea pieselor turnate și curățarea prin sablare, până la asprirea suprafeței pieselor. 

Prese hidraulice și mecanice

În oferta noastră veți găsi diverse prese pentru prelucrarea pieselor metalice cu pereți subțiri, cum sunt benzi sau foi. Avantajul preselor hidraulice este producerea unor forțe mari care pot fi întrebuințate în mai multe feluri. Avem și prese electrice care pot lucra în niște cicluri foarte scurte și sunt mai ieftine de întreținut. Pentru prelucrare eficientă a pieselor din metal veți găsi în oferta noastră diverse linii de presare care – aranjate una după altă – pot efectua mai multe procese de tăiere și presare. Astfel produsul va fi protejat împotrivă zgârieturilor.