pwa.navigation.bottom-menu.offer
Românesc
Centre de prelucrare CNC
Filtru

Oferim centre de prelucrare CNC orizontale și centre de prelucrare CNC verticale, centre de prelucrare verticale, mașini de frezat CNC, mașini de transfer CNC și strunguri CNC de la producători renumiți, cum ar fi MAZAK, Mori Seiki, OKUMA, OKAMOTO, DMG (Deckel, Maho, Gildemeister), Chiron, Stama, Heller, INDEX, Traub, EMCO, Steinel, Brother, EMAG, SW Schwäbische Werkzeugmaschinen, Gnutti, Bridgeport, GOZIO, Haas, Picchi, Ledwell, Bugatti, YCM, Riello, HYUNDAI, DAEWOO.

Fie că sunt noi sau folosite: Centrele de prelucrare pe care le oferim sunt utilizate pentru prelucrarea componentelor din oțel, a pieselor turnate sub presiune, a pieselor turnate sub presiune gravitațională și a pieselor turnate sub presiune joasă din aluminiu, magneziu și zinc.

În comparație cu mașinile universale convenționale și cu mașinile CNC, centrele de prelucrare se caracterizează prin productivitatea lor semnificativ mai mare.

Care sunt avantajele centrelor de prelucrare pentru industria de prelucrare a metalelor și ce centre de prelucrare sunt disponibile?

Fie că este vorba de un centru de prelucrare sau de un centru de prelucrare (BAZ), aceasta este o mașină-unelte care este perfect adaptată pentru prelucrarea completă a componentelor metalice. Funcțiile unui strung, ale unei mașini de frezat și ale unei mașini de găurit sunt cuprinse într-o singură mașină. De asemenea, este posibilă schimbarea automată a sculelor. Diferențiem centrele de prelucrare în BAZ orizontale și BAZ verticale în funcție de direcția de construcție a axului principal.

Există și alte denumiri pentru centrele de prelucrare, în funcție de baza lor respectivă:

  • O celulă de fabricație flexibilă este un centru de prelucrare cu schimbare automatăsuplimentară a pieselor deprelucrat.
  • Un centru de strunjire este un centru de prelucrare cu baza constructivă a unui strung.
  • Dacă centrul de prelucrare are un schimbător de piese de prelucrat, se numește celulă de strunjire.
  • Fără anumite elemente suplimentare, centrele de prelucrare sunt adesea proiectate pe baza unei mașini de frezat.

Centrele de prelucrare folosite sunt multifuncționale foarte eficiente:

În timp ce în trecut existau centre de prelucrare cu un singur ax principal, în prezent, în industria metalurgică pot fi găsite centre de prelucrare cu până la cinci axe. Acestea din urmă sunt utilizate pentru geometrii complexe care sunt deosebit de dificil de prelucrat.

Avantajele prelucrării cu mai multe axe sunt:

  • Producție mai mare cu aceeași amprentă la sol
  • Costuri de personal mai mici, deoarece este instalat și operat un singur utilaj
  • Costuri mai mici pe durata ciclului de viață
  • productivitate deosebit de ridicată

Aceste materiale sunt prelucrate în centre de prelucrareuzate:

O mare varietate de materiale metalice sunt prelucrate în centrele de prelucrare uzate pentru industria de turnare. Printre acestea se numără: Oțel, piese turnate sub presiune, piese turnate sub presiune prin gravitație, precum și piese turnate sub presiune redusă din aluminiu, magneziu și zinc.

Mașini de prelucrare CNC folosite, inclusiv cunoștințe reale de specialitate de la fiss machines

Mașinile de prelucrare folosite sunt oferite în stare "ca atare". În funcție de aceasta și de bugetul dumneavoastră, vom fi bucuroși să elaborăm pentru dumneavoastră o propunere individuală pentru o revizie sau o modernizare.

Nu aveți la dispoziție o mașină de prelucrare adecvată? Întrebați-ne întotdeauna, datorită contactelor noastre vă putem ajuta rapid sau vă putem oferi mașini noi.