pwa.navigation.bottom-menu.offer
Românesc
Cuptoare de reciclare a aluminiului
Filtru

Aluminiul are o varietate de utilizări și este una dintre cele mai importante materii prime industriale. Producția sa necesită foarte multe resurse, iar cererea este în continuă creștere. Din acest motiv, reciclarea aluminiului în cuptorul de reciclare este mai importantă ca niciodată. Aliajele de aluminiu de orice fel, dacă sunt colectate și sortate în funcție de tip, pot fi reciclate la o calitate excelentă cu ajutorul unui cuptor de reciclare a aluminiului uzat.

Vindem și ne aprovizionăm cu cuptoare uzate pentru topirea și reciclarea lingourilor, a deșeurilor, a așchiilor și a materialelor de retur din aliaje de aluminiu. Gama noastră include cuptoare cu tambur rotativ, cuptoare de topire a așchiilor, cuptoare cu inducție, cuptoare cu creuzet și cuptoare de topire basculante uzate, inclusiv accesorii precum sisteme de încărcare, sisteme de transport pentru metal lichid și benzi de turnare a lingourilor, precum și echipamente de alimentare cu lingouri.

Cuptoare cu tambur rotativ basculant - tehnologie cheie în reciclarea aluminiului

Un cuptor cu tambur rotativ înclinat este inima unei instalații moderne de reciclare a alumini ului și este utilizat pentru a topi deșeuri de aluminiu mici, cu bulgări și contaminate. Avantajele sale constau în creșterea producției și în eficiența economică deosebită a întregii instalații. Acest lucru se obține printr-un timp de încărcare global scurt și prin adăugarea semnificativ redusă de sare. Cuptorul cu tambur rotativ pentru reciclarea aluminiului atinge cel mai înalt randament cu un consum de energie deosebit de redus. Aici se pot obține randamente termice de până la 70 %. Această categorie de cuptoare este excelent adaptată pentru utilizarea materialelor de reciclare cu un conținut ridicat de oxizi, cum ar fi zgura, UBC și așchiile.

Caracteristicile speciale ale cuptoarelor cu tambur rotativ înclinat sunt evidente. Acestea au un design solid și compact, geometria tamburului și unghiul de înclinare sunt adaptate în mod ideal și au o turație variabilă în mod continuu prin intermediul controlului cuptorului. Pentru a asigura în mod fiabil o eliminare optimă a gazelor de ardere, ușile cuptorului și conducta de gaze de ardere urmează fiecare unghi de înclinare posibil al cuptorului. Capacitatea pentru aluminiu lichid este de 8-20 t. În plus, în funcție de producător, cuptoarele de reciclare a aluminiului au diverse caracteristici speciale, cum ar fi celulele de sarcină sau monitorizarea temperaturii, care vorbesc în favoarea utilizării lor.

Cuptoarele cu inducție în reciclarea aluminiului și avantajele acestora

Utilizarea tot mai frecventă a cuptoarelor cu inducție în industria de turnare se datorează numeroaselor avantaje tehnice și economice pe care le aduc aceste cuptoare. Printre acestea se numără încălzirea imediată și reglabilă cu precizie a materialului de topire pentru un control exact al temperaturii și al procesului, mișcarea direcționată și controlabilă a topiturii, atmosfera neutră a cuptorului și poluarea redusă a mediului și a locului de muncă. Eficiența energetică ridicată face, de asemenea, ca cuptoarele cu inducție să fie atât de interesante în reciclarea aluminiului. Funcționarea se bazează pe un principiu fizic de bază. Un câmp electromagnetic este generat de curentul alternativ, care induce curenți turbionari în aluminiul adăugat. Acești curenți turbionari determină în cele din urmă topirea materialului reciclat. În industria de turnare și în reciclarea aluminiului se utilizează două tipuri de bază: cuptorul cu inducție cu creuzet și cuptorul cu inducție inelară.

Fiss-Machines - Specialiștii în cuptoare de reciclare folosite

Fie că sunteți interesat de un cuptor cu tambur rotativ sau căutați un cuptor cu inducție - Fiss-Machines se ocupă de cuptoare de reciclare a aluminiului uzat de peste 30 de ani și este specialistul pentru industria de turnătorie. Suntem recunoscuți pentru calitatea excelentă a cuptoarelor pe care le oferim și oferim o gamă largă de servicii în jurul achiziției și vânzării de utilaje uzate pentru industria de turnare. Suntem partenerul ideal pentru companiile mari și mici.

Serviciile noastre sunt adaptate la nevoile dumneavoastră. Nu se poate face - nu există. Facem tot posibilul pentru a găsi soluția perfectă pentru compania dumneavoastră. Suntem bucuroși să preluăm suportul complet de la A-asamblare până la Z-accesorii.