pwa.navigation.bottom-menu.offer
Românesc
Maşină de turnare sub presiune în cameră caldă
Filtru

Mașinile de turnare sub presiune în cameră caldă sunt utilizate în special pentru fabricarea în serie a pieselor din zinc, magneziu, staniu și plumb. Mașină de turnare sub presiune în cameră caldă în mai multe cazuri este cea mai bună alegere în ceea ce privește piesele turnate din metale. Materialele bune pentru prelucrare într-o mașină de turnare sub presiune în cameră caldă sunt zinc, staniu, plumb și magneziu. Lichiditatea bună și temperatura joasă de topire a acestor materiale le fac potrivite pentru prelucrare cu ajutorul acestei tehnologii. 

Valori mari de presiune și temperatură – durată convingătoare a ciclului de producție

Mașinile de turnare sub presiune în cameră caldă sunt utilizate pentru fabricarea elementelor de carcase, jucării, unelte și feronerie. Printre utilizatori tipici de astfel de mașini se numără producători de feronerii pentru mobilă și construcții, producători de componente pentru industria automobilistică, unelte electrice și produse electronice sau jucării. 

Matrița compusă din două părți este susținută în totalitate de un sistem hidraulic, cu forța de apăsare de până la 50 000 kN, și umplută cu metal lichid sub presiune de până la 400 daN/cm2. Metalul topit se scurge în matriță fixă printr-un canal de alimentare. În starea închisă în cochilia există niște spații goale în care se injectează metal topit sub presiune. După ce metalul se întărește, jumătățile matriței se despart pentru a scoate produsul turnat. Piesele mari sau delicate, precum elemente de carcase cu pereți subțiri, sunt scoase din forme cu ajutorul unor manipulatoare speciale. Ulterior produsul este curățat de surplus de material într-o presă de debavurare și prelucrat, după caz. 

Denumirea mașinilor de turnare sub presiune în cameră caldă se trage de la faptul că manșonul pentru alimentarea matriței de turnare este într-un contact continuu cu metal topit. În cazul acestei tehnologii un ciclu durează aproximativ 10 s. Pentru a obține rezultate optime, formele de turnare sub presiune sunt controlate deseori cu ajutorul unor aparate termostatice. Calitate stabilă într-o serie de milioane de bucăți este unul din marele avantaje mașinilor de turnare sub presiune în cameră caldă. 

Mașini de turnare sub presiune în cameră caldă – utilaje second hand cu valoare deplină

Mașinile de turnare sub presiune în cameră caldă sunt niște utilaje de specialitate. Componentele lor, dacă sunt utilizate și întreținute corespunzător, rămân funcționabile pentru mulți ani, ceea ce le face o propunere interesantă pe piața second hand. Pentru a asigura o perioadă de utilizare cât mai lungă, mașinile de turnare sub presiune în cameră caldă trebuie să fie dotate cu agregate de cea mai înaltă calitate.  

Astfel ele devin niște mașini de turnare second hand de valoare deplină.

La Fiss-Machines avem know-how și experiență

Compania Fiss comercializează mașini de turnare sub presiune în cameră caldă de 30 de ani. Ne putem lăuda cu sute de instalații second hand preluate de la utilizator și montate cu succes în noile locații. 

Ceea ce ne deosebește este competența și cunoașterea de domeniu, dar și faptul ca suntem distribuitori de aparate periferice și de automatizare. 

Vă puteți baza pe serviciile noastre complete. Vă vom informa în ceea ce privește necesitatea de a efectua o inspecție parțială sau totală a instalației alese, precum și despre echipamente pentru automatizare și alte servicii disponibile. Indiferent dacă căutați instalații de injectare, cântare de control sau manipulatoare pentru scoatere din formă, vă stăm la dispoziție cu sfaturi utile și precise în curs de cumpărarea și vânzarea mașinii dumneavoastră de turnare sub presiune în cameră caldă second hand. 

Prețurile noastre depind de situația actuală de pe piață și de elementele de automatizare și serviciile suplimentare alese de dumneavoastră. La cererea dumneavoastră vom efectua tot procesul, de la evaluarea instalației second hand, prin demontarea, logistica și transportul, până la montarea, punerea în funcțiune și instruirea personalului în nouă locație.