pwa.navigation.bottom-menu.offer
Românesc
Maşină de turnare sub presiune în cameră rece
Filtru

Mașini de turnare sub presiune în cameră rece funcționează bine în fabricarea în serie a pieselor turnate din metale ușoare cu temperatură ridicată de topire. Mașinile de turnare sub presiune în cameră rece sunt utilizate la scară mare în fabricarea pieselor din aluminiu. Ele sunt capabile să garanteze o precizie ridicată și stabilă, chiar și în serii lungi de piese cu pereți subțiri. De asemenea, mașinile de turnare sub presiune în cameră rece pot fi folosite pentru fabricarea construcțiilor și a elementelor complexe, cum sunt blocuri motor sau elementele ușilor de mașină. Printre materialele care pot fi prelucrate cu ajutorul mașinilor de turnare sub presiune în cameră rece se numără aliaje de magneziu și alamă. 

Eficiență datorită automatizării și integrării cu linia de turnare

Numere mari de bucăți și cicluri scurte duc la eficiență sporită datorită automatizării cât mai avansate. Aparate periferice pentru mașini de turnare sub presiune în cameră rece sunt disponibile în variante cu control manual sau automatizat. Cuptoare de dozare, mașini de injectare, manipulatoare pentru scoatere din formă și prese de debavurare pot fi montate astfel încât să formeze o linie de turnare automatizată. 

Metodă descentralizată de producție

Specificitatea tehnologiei de turnare în cameră rece constă în faptul că procesele de topire și menținere la temperatură sunt executate separat de procesul de prelucrare. În procesul de turnare sub presiune în cameră rece metalul lichid este transportat dintr-un cuptor sau aparat pentru dozarea metalelor până la mașină de turnare. Mașina de turnare este compusă dintr-o cameră de presare și piston cu tijă care presează metalul lichid într-o matriță compusă din două piese separabile. Matrița schimbabilă, așa-numită matriță pentru turnare sub presiune, este susținută în totalitate de mașină datorită forței de apăsare de până la 45 000 kN. Ulterior, după ce metalul se întărește, cele două jumătăți ale matriței se despart. Datorită greutății considerabile și a temperaturii ridicate pentru scoaterea pieselor turnate de obicei sunt utilizate manipulatoare speciale. Astfel de manipulatoare transportă piesele turnate până la presă de debavurare. 

În timp ce matriță de turnare sub presiune este umplută, aerul din interiorul ei trebuie să aibă o cale de ieșire. Pentru acest scop matrițele sunt dotate cu niște orificii de preaplin care se umple cu metal lichid în timpul umplerii matriței. Pentru curățarea piesei de aceste bavuri se folosesc prese de debavurare. După eliminarea bavurilor piesa poate fi supusă următoarelor etape de prelucrare, precum spălare, șlefuire, prelucrare mecanică sau acoperire. 

Suntem expertul dumneavoastră în toate chestiunile legate de mașini de turnare sub presiune second hand

Indiferent dacă sunteți interesați de o linie de turnare dotată cu aparate periferice corespunzătoare sau căutați o mașină de turnare sub presiune în cameră rece fără elemente de automatizare, compania Fiss vă sta la dispoziție, fiind un specialist experimentat în domeniul cumpărării și vânzării de mașini de turnare sub presiune second hand. 

În vederea utilizării eficiente a mașinii de turnare sub presiune în cameră rece pentru o perioadă cât mai lungă, calitatea aparatelor periferice este de mare importanță. În afară de o inspecție parțială sau totală a mașinii de turnare sub presiune, vă oferim și diverse aparate periferice pentru automatizare, atât noi, cât și second hand. 

Avem peste 30 de ani de experiență în domeniu și mai multe operațiuni de demontarea și montarea instalațiilor pentru industria de turnătorie efectuate până acum. În afară de serviciile furnizate de inginerii și tehnicienii noștri calificați, vă oferim servicii complete, de la demontarea și renovarea mașinii, prin logistica, până la montarea și instruirea în nouă locație. 

Vă invităm să profitați de ofertele noastre personalizate și să aveți încredere în specialiștii Fiss Machines!