pwa.navigation.bottom-menu.offer
Românesc
Mașini de finisare cu vibrator
Filtru

Aici veți găsi mașini de finisare vibratoare folosite pentru prelucrarea chimico-mecanică a suprafețelor(trowalising) pieselor turnate, forjate sau ștanțate din aluminiu, zinc, alamă și oțel. Producători cunoscuți sunt Rösler, Walther Trowal și Spalek.

Rectificarea suprafețeloreste un proces de tratare a suprafețelor pieselor de prelucrat, în principal metalice. Piesele de prelucrat sunt plasate într-un recipient de lucru împreună cu corpuri abrazive(așchii, granule) și un aditiv în soluție apoasă (compus). Prin intermediul unei mișcări de oscilație sau de rotație, piesa de prelucrat și abrazivul sunt frecate una de alta astfel încât materialul în exces este îndepărtat de pe marginile piesei de prelucrat. Aspectul suprafeței, îndepărtarea materialului, rugozitatea, debavurarea pot fi ajustate sau variate după cum se dorește, cu ajutorul unei mașini adecvate și a unei selecții țintite a instrumentelor de rectificat. Se poate lustrui, debavura, rotunji marginile, degresa, curăța, detartra, dezobișnui sau lustrui cu bile cu ajutorul mașinii de finisare prin vibrare utilizate.

Cum este construită o mașină vibratorie de finisare uzată?

Construcția unei mașini de finisare prin vibrareesteexplicată destul de repede: mașinile de finisare prin vibrare constau dintr-un tambur cu pietre de șlefuit și de lust ruit prin care sunt ghidate piesele de prelucrat ale căror suprafețe urmează să fie finisate. Piesele de prelucrat sunt ghidate de o vibrație constantă a mașinii de finisare prin vibrare. Unele mașini de finisare prin vibrare ghidează piesele de prelucrat prin mașină cu ajutorul unui dispozitiv de agitare. Principiul de funcționare în cadrul mașinii este, de asemenea, simplu: suprafața piesei de prelucrat se șlefuiește în mod continuu de-a lungul abrazivilor și toate denivelările nedorite sunt astfel eliminate. Gradul de rezultat al șlefuirii depinde de pietrele abrazive și de lust ruire utilizate în mașina de șlefuit cu alunecare șide durata procesului de șlefuire. În acest fel, procesul poate fi controlat destul de individual.

Ce rol joacă abrazivii în mașina de finisare vibratorie folosită?

Duritatea și rugozitatea abrazivilor sunt decisive pentru rezultatul ulterior al șlefuirii. Cu cât pietrele abrazive sunt mai mici, mai dure și mai fine, cu atât mai mare este calitatea rezultatului. Varietatea de rezultate care pot fi obținute cu o mașină vibratorie de finisare uzată variază de la debavurarea grosieră la lustruirea exclusivă de înaltă strălucire. Spre deosebire de șlefuirea manuală, prelucrarea mecanică este deosebit de sigură. Abrazivul este adaptat cu precizie la rezultat și se adaptează în mod optim și complet individual la conturul pieselor de prelucrat respective. În acest fel, se evită în general îndepărtarea profundă a materialului de bază, iar rezultatele sunt întotdeauna uniform de bune.

Ce posibilități de prelucrare poate oferi o mașină de finisare vibratorie folosită?

  • Polizare șinetezire: Polizarea și netezirea suprafeței piesei de prelucrat reduce rugozitatea. Rugozitatea dorită a suprafeței poate fi definită cu precizie, iar calitatea suprafeței pieselor de prelucrat crește semnificativ.
  • Debavurare și rotunjire: Bavurile de pe componente create în timpul perforării, frezării, strunjirii sau turnării sunt îndepărtate eficient, iar marginile ascuțite sunt rotunjite.
  • Decapare și curățare: Culorile temperate, rugina sau murdăria încăpățânată de pe suprafață pot fi, de asemenea, îndepărtate eficient.

Mașini de finisare prin vibrare folosite, combinate cu numeroase servicii de la fiss machines

Datorită anilor noștri de experiență în sectorul industrial, vă putem obține exact mașina vibratoare de finisare uzată care se potrivește nevoilor dumneavoastră, în funcție de cerințele dumneavoastră. Cu ajutorul mașinilor noastre de finisare prin vibrare, sfaturile noastre profesionale și numeroasele alte servicii reprezintă un factor semnificativ pentru care clienții noștri aleg să lucreze cu mașinile fiss.

Mașinile vibratoare de finisare folosite sunt oferite în starea "așa cum sunt". În funcție de starea și de bugetul dumneavoastră, veți primi o propunere din partea noastră pentru recondiționare sau recondiționare.

Nu aveți disponibilă o mașină de finisare vibratorie adecvată? Întrebați-ne întotdeauna, datorită contactelor noastre vă vom ajuta rapid sau vă vom oferi mașini de finisare prin vibrare nou-nouțe, cu mijloace de prelucrare (chips) și accesorii.