pwa.navigation.bottom-menu.offer
Românesc
Mașini de turnare prin gravitație
Filtru

Aici veți găsi mașini de turnare prin gravitație, mașini de turnare prin gravitație și mașini de turnare înclinate pentru prelucrarea aliajelor de aluminiu și alamă de la producători consacrați, cum ar fi Kurtz, FILL, LPM, Gauss, IMR și Vihorlat. În unele cazuri, mașinile de turnare prin gravitație sunt deja complet automatizate cu dispozitive de dozare a metalului, roboți de turnare și dispozitive de îndepărtare a piesei turnate sau dispozitive de îndepărtare a portalului și cuptoare de topire și menținere.

La ce folosește industria de turnătorie o mașină de turnare prin gravitație folosită?

Procesul de turnare în matriță permanentă este un proces de turnare continuă. Umplerea matriței de turnare (matriță de răcire) și solidificarea metalului are loc sub efectul gravitației. Industria de turnătorie face distincție între matrițe pline, matrițe mixte (matrițe cu miez de nisip) și jumătăți de matrițe (partea inferioară ca matriță și partea superioară din nisip). Turnarea în matriță permanentă este utilizată în special pentru serii de producție medii și mari. Dimensiunea și numărul de piese ale componentei dorite determină dacă producția prin procedeul de turnare în matriță permanentă este sau nu economică. Pe lângă geometriile simple, cum ar fi cuboizii sau bucșele, în turnarea în matriță permanentă se pot produce și geometrii complicate prin utilizarea de lamelelor, inserțiilor și miezurilor de nisip.

Diferite procese de turnare pentru utilizarea mașinii de turnare prin gravitație:

Turnarea prin gravitație: Folosit pentru aliaje de aluminiu și alamă în turnarea prin gravitație. Turnătoria profită de solidificarea rapidă a piesei turnate prin intermediul matriței metalice de răcire, cu microstructura sa fină și uniformă. Acest lucru are un efect optim asupra proprietăților piesei turnate și asupra prelucrării ulterioare.

Turnarea în creuzet basculant: În turnarea înclinată, partea de turnare a matriței este înclinată la început, astfel încât să se obțină cea mai mică înălțime de turnare metalostatică posibilă. Procedeul combină umplerea matriței cu turbulențe reduse cu condiții favorabile pentru o solidificare controlată.

Turnarea la presiune redusă: Procedeul de turnare sub presiune joasă este utilizat în întreaga lume. Acesta este utilizat în principal pentru a produce componente cu cerințe funcționale și de calitate ridicate, care sunt utilizate în principal pentru autovehicule, inginerie mecanică sau industria electrică. Procedeul de turnare sub presiune joasă este foarte potrivit pentru producția de componente de motor pentru automobile și camioane. Mașinile de turnare sub presiune joasă sunt utilizate cu precădere pentru producția de jante din aluminiu.

Aceste materiale sunt utilizate în mașinile de turnare sub presiune prin gravitație:

Procesul de turnare sub presiune prin gravitație este utilizat pentru turnarea tuturor materialelor cunoscute, o importanță deosebită fiind acordată metalelor neferoase, în special materialelor din aluminiu (piese turnate pentru vehicule).

Cunoașteți avantajele procesului de turnare sub presiune prin gravitație?

 • Geringerer Platzbedarf gegenüber Sandgussverfahren
 • Vollmechanisierung mittels Robotereinsatz möglich
 • Glatte Oberflächen durch Formschlichtung
 • Stückabhängig hohe Gießleistung
 • Porenarmer und dichter Guss im Niederdruckgießverfahren
 • Geringe Wanddicken

Procesul de turnare sub presiune prin gravitație este utilizat în următoarele industrii:

 • Automobil
 • Maschinenbau
 • Textilmaschinen
 • Baubeschläge
 • Fensterbeschläge
 • Armaturen
 • Sanitärarmaturen
 • Fitinguri

Fiss-Machines vă oferă cunoștințe de specialitate în ceea ce privește mașinile de turnare sub presiune gravitațională folosite

Fiss-Machines comercializează mașini de turnare sub presiune prin gravitație de peste 30 de ani și a reușit deja să găsească, să intermedieze, să instaleze și să repună în funcțiune cu succes numeroase mașini uzate. Expertiza noastră în cumpărarea și vânzarea de utilaje uzate pentru industria de turnare ne face un partener căutat de companiile mari și mici.

Mașinile de turnare sub presiune prin gravitație folosite sunt oferite ca atare de către vânzător. În funcție de starea și de bugetul dumneavoastră, veți primi o propunere din partea noastră pentru o revizie sau o modernizare.

Nu aveți o mașină de turnare sub presiune prin gravitație potrivită? Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Datorită contactelor noastre în industria de turnătorie, vă putem ajuta rapid sau vă putem oferi mașini de turnare și accesorii nou-nouțe.