pwa.navigation.bottom-menu.offer
Românesc
Cuptoare de dozare
Filtru

Cuptoarele de do zare utilizate se aplică în turnarea sub presiune a aluminiului și a magneziului pentru menținerea temperaturii și dozare. Avantajele cuptoarelor noastre de dozare sunt evidente: Dozare de înaltă precizie, consum redus de energie, stabilitate precisă a temperaturii, funcționare fiabilă, pierderi minime de metal și durată de viață lungă.

Cuptoarele de dozare moderne sunt controlate cu PLC - de exemplu, pentru StrikoWestofen Westomat, Turnătoria 4 Thermdos

Dispozitivele de dozare sunt, în general, controlate de un controler logic programabil (PLC ). Acest controler pentru cuptoare de dozare permite unui specialist să folosească orice programare pentru a satisface cerințele site-ului și nevoile individuale. Cantitatea de material poate fi determinată cu precizie în software-ul controlerului cuptorului de dozare. În acest fel, puteți garanta un timp optim de alimentare cu material fuzibil și timpi de ciclu scurți. Un alt avantaj al cuptoarelor de dozare folosite cu PLC este faptul că acestea pot fi dotate cu interfața pentru diagnosticare la distanță și citirea datelor de lucru. Cu ajutorul analizei datelor, puteți adapta cu precizie cuptorul de dozare la producție.

Dacă există o schimbare a matriței în timpul funcționării, va trebui să modificați și parametrii, care pot fi salvați cu ușurință în baza de date pentru următoarea schimbare.

Cuptoare de dozare folosite pentru turnarea aluminiului

În cazul turnării sub presiune și al turnării sub presiune, se utilizează cuptoare de dozare a aluminiului. Odată ce gazul comprimat a fost introdus în interiorul cuptorului etanș la gaz, nivelul metalului crește în conducta verticală. Înainte de aceasta, o cantitate specificată de aluminiu lichid este drenată din cuptor printr-o jgheab scurt declinat în matriță. Pentru turnarea în nisip, cuptoarele de dozare sunt utilizate într-un mod diferit. Țeava verticală extinsă și încălzită este presată împotriva formei, astfel încât forma este umplută de jos (metoda de turnare cu presiune redusă).

Cuptoare de dozare utilizate pentru turnarea magneziului

Cuptorul de topire și dozare pentru magneziu are un dispozitiv de dozare cu o pompă submersibilă care este realizată din oțel rezistent la schimbările de temperatură. Rolul cuptorului este de a menține temperatura aliajelor de magneziu în condiții sigure și controlate și de a alimenta materialul fuzibil în mod complet automat într-o mașină de turnare sub presiune cu cameră rece. Pompele dozatoare pot funcționa pe baza unor principii diferite. Există pompe de aer (pompe de presiune cu gaz), pompe spiralate, pompe cu piston și pompe centrifugale. În cazul pompelor submersibile, este important să se mențină curat cuptorul de dozare. Murdăria afectează precizia dozării și trebuie îndepărtată, ceea ce necesită multă muncă.

Suntem experți în toate aspectele legate de cuptoarele de dozare folosite

De obicei, vindem cuptoare de dozare uzate care funcționează pe baza a două principii diferite: unelte de turnare cu aer (deplasare prin presiunea gazului) și cuptoare de turnătorie (golire prin încuietoarea din fundul cuptorului). Toate cuptoarele de dozare utilizează principiul sifonului, care permite în cele din urmă o turnare fără zgură. Indiferent la care dintre cuptoarele noastre de dozare folosite vă uitați: Suntem un partener excelent pentru vânzarea și cumpărarea de utilaje de turnătorie second-hand și suntem mândri că avem peste 30 de ani de experiență.

Specialiștii noștri vor fi bucuroși să vă ajute, căutând utilajul potrivit și pregătind o ofertă interesantă de vânzare sau de cumpărare a cuptorului de dozare potrivit pentru utilajul dumneavoastră.