pwa.navigation.bottom-menu.offer
Românesc
Mașini de turnare sub presiune joasă
Filtru

Procesul de turnare sub presiune redusă este predestinat pentru punerea în aplicare a unor cerințe de calitate extrem de ridicate. Datorită creșterii controlate și constante a presiunii, cavitatea matriței se umple pe îndelete. Acest lucru previne mai multe puncte în același timp: formarea de piei de oxid, dezvoltarea de curgeri la rece și riscul de incluziuni de aer. Piesele turnate produse în procesul de turnare sub presiune redusă îndeplinesc cerințe deosebit de ridicate. Aceste piese turnate sunt utilizate în principal în sectorul auto, cum ar fi în blocul motor și în producția de roți de mașină, precum și de jante de aluminiu de înaltă calitate. Este esențial ca aliajele să aibă o tenacitate sau o tensiune de rupere ridicată și rezistență la coroziune. Dar și alte industrii preferă să utilizeze acest proces de turnare.

Un alt avantaj al turnării la joasă presiune, spre deosebire de turnarea prin gravitație, este reducerea cantității de material în întregul ciclu de producție. Este de așteptat ca turnarea sub presiune joasă să ducă la costuri semnificativ mai mici pentru decaparea, reprelucrarea și refolosirea materialului din ciclu.

Turnarea sub presiune redusă este utilizată și în alte industrii.

În procesul de turnare sub presiune joasă, metalul topit este transportat printr-o conductă ascendentă într-o matriță goală (matriță de răcire), care este plasată deasupra vasului de topire. Presiunea din camera etanșă a cuptorului este crescută, ceea ce face ca topitura să urce în tubul ascendent și să umple matrița. După solidificarea piesei turnate, presiunea este redusă din nou, iar topitura rămasă în tubul ascendent cade înapoi în creuzet. Presiunea de lucru este de maximum 1 bar suprapresiune, de unde provine și denumirea procesului: proces de joasă presiune.

Mașinile de turnare de joasă presiune folosite pe care le oferim sunt în starea descrisă în oferta vânzătorului. În parte, mașinile de turnare sub presiune joasă a matriței sunt deja complet automatizate cu dispozitive de îndepărtare a pieselor de turnare și cuptor de turnare sub presiune joasă. În funcție de starea și de potrivirea bugetului dumneavoastră, vă vom oferi cu plăcere o ofertă pentru recondiționarea sau modernizarea mașinii de turnare sub presiune de ocazie.

Pe scurt, avem următoarele puncte forte pe care le oferă și o mașină de joasă presiune uzată:

  • Topire curată: Metalul lichid este întotdeauna extras sub stratul de zgură care plutește deasupra prin tubul ascendent din cuptor.
  • Umplerea matriței cu turbulențe reduse: Curbe de presiune diferite într-un singur proces de umplere a matriței.
  • Cele mai bune proprietăți microstructurale: Datorită presiunii ridicate de alimentare
  • Grad ridicat de automatizare: Prin utilizarea unor echipamente de turnare la presiune redusă foarte bine dezvoltate.

Procesul de turnare sub presiune redusă este potrivit în principal pentru prelucrarea:

  • Aliaje de aluminiu
  • aliaje de magneziu
  • aliaje de alamă

Procedeul de turnare sub presiune joasă este utilizat în următoarele industrii:

Industria auto, inginerie mecanică, industria aerospațială, mașini textile, unelte de grădină / echipamente forestiere / aparate de uz casnic, instalații sanitare, supape, fitinguri.

Fiss-Machines: Specialiștii pentru mașini de turnare la joasă presiune folosite

Fiss-Machines vă oferă toate serviciile necesare în jurul tehnologiei de turnătorie de la o singură sursă. Consultanța noastră în domeniul tehnologiei de turnare sub presiune vă va arăta soluția optimă pentru activitatea dumneavoastră. Ulterior, vom căuta utilaje uzate și vom asigura o integrare cât mai ușoară în operațiunile dvs. de producție în curs de desfășurare.

Sunteți un furnizor pentru turn area sub presiune joasă, dar nu găsiți o mașină de turnare sub presiune joasă potrivită în prezentarea noastră generală de mașini uzate? Atunci trimiteți-ne cererea dvs. de căutare. Datorită contactelor noastre din industria turnătoriei, vă putem ajuta rapid sau vă putem oferi mașini de turnătorie nou-nouțe cu accesoriile corespunzătoare.