Telefonnummer
+49 (0)7181 60696-0
E-Mail Adresse
info@fiss-machines.com
Frech   1989
Frech DAK 315 S mașină de turnare sub presiune cu cameră rece KK1509, folosită
Frech DAK 315 S mașină de turnare sub presiune cu cameră rece KK1509, folosită

Anul: 1989, inclusiv cuptor de dozare Strikowestofen 45 sau cuptor cu creuzet și încărcător de metal Pulver, pentru turnarea sub presiune a aluminiului.

Italpresse   2006
Mașină de turnare sub presiune cu cameră rece Italpresse IP 550 SC KK1616, folosită
Mașină de turnare sub presiune cu cameră rece Italpresse IP 550 SC KK1616, folosită

Anul: 2006, sistem de control Siemens S7, inclusiv cuptor Hindelang, încărcător de metal și mașină de pulverizare Acheson DAG 1000 MCT 1, pentru turnarea sub presiune a aluminiului.

Bühler   2006
Încărcător rotativ de metale Spesima FEEDMAT 1 MD1616, folosit
Încărcător rotativ de metale Spesima FEEDMAT 1 MD1616, folosit

Anul: 2006, construcție: rotativă, capacitate de încărcare a pungii max.: 5 kg, lungime cabină: standard, pentru turnare sub presiune de aluminiu

Italpresse   2002
Italpresse IP 750 SC mașină de turnare sub presiune cu cameră rece KK1457, folosită
Italpresse IP 750 SC mașină de turnare sub presiune cu cameră rece KK1457, folosită

Anul: 2002, inclusiv Italpresse VS-2 ALL. încărcător de metale, pentru turnarea sub presiune a aluminiului

Maico   2000
Maico GK 630 mașină de turnare sub presiune cu cameră rece KK1614, folosită
Maico GK 630 mașină de turnare sub presiune cu cameră rece KK1614, folosită

Anul de fabricație: 2008, inclusiv încărcător metalic

Frech   2014
Frech DAK 350-40 Frech DAK 350-40 mașină de turnat tubulatură cu cameră rece KK1611, folosită
Frech DAK 350-40 Frech DAK 350-40 mașină de turnat tubulatură cu cameră rece KK1611, folosită

Anul: 2008, inkl. Cuptor de dozare StrikoWestofen W 650 SL, mașină de stropit GERLIEVA GS800/1000Z, robot de turnătorie Fanuc și presă de tăiat TECNOPRES KPZ 40.

Frech   2000
Frech DAK 580-62 Frech DAK 580-62 mașină de turnare sub presiune cu cameră rece KK1612, folosită
Frech DAK 580-62 Frech DAK 580-62 mașină de turnare sub presiune cu cameră rece KK1612, folosită

Anul construcției: 2009, inclusiv cuptor de dozare StrikoWestofen W 650 SL, mașină de pulverizare GERLIEVA GS1100/1200Z, robot Fanuc Foundry și presă de tăiat TECNOPRES KPZ 40.

Mașini de turnare sub presiune folosite de la producători renumiți

Mașinile de turnare sub presiune sunt utilizate pentru a presarea materialelor metalice cu un punct de topire scăzut din stare lichidă într-o formă complexă. Datorită ciclurilor scurte de producție și a proprietăților realizabile ale componentelor, mașinile de turnare sub presiune sunt utilizate într-o gamă largă de aplicații, cum ar fi industria auto sau ingineria mecanică.

La scară industrială, se prelucrează în principal aliaje de zinc, staniu, magneziu și aluminiu, făcându-se o distincție între mașinile care lucrează conform procesului cu cameră caldă sau cu cameră rece. Alegerea procedeului depinde de punctul de topire al materialului care urmează să fie prelucrat. Diferența de proiectare constă în separarea spațială a unității de turnare și presare de cuptorul de topire.

Mașini de turnare sub presiune cu cameră caldă de la Frech, Colosio sau Agrati

Procedeul cu cameră fierbinte este utilizat în principal pentru prelucrarea aliajelor de zinc, staniu, plumb și magneziu cu un punct de topire mai mic de 630°C. Acest lucru permite ca unitatea de turnare să fie amplasată la o anumită distanță de punctul de topire. Acest lucru permite ca unitatea de turnare și cuptorul de topire să formeze o singură unitate prin scufundarea vasului de turnare în topitură. Datorită dispozitivului de presare verticală, topitura curge automat în vasul de turnare în timpul cursei pistonului. În cele din urmă, metalul lichid este presat în matriță prin intermediul corpului bucal. Acest design special pentru turnare are ca rezultat timpi de ciclu foarte scurți, de câteva secunde, și prețuri unitare scăzute.

Mașini de turnare sub presiune cu cameră rece de la Italpresse, Bühler, Frech, Weingarten sau IDRA

Pentru aliajele de aluminiu și magneziu cu un punct de topire mai mare de 630°C se utilizează în principal procedeul cu cameră rece. Aceste temperaturi de topire ridicate și componentele aliajelor de aluminiu permit prelucrarea doar în procesul de prelucrare în camera rece. Cuptorul de topire și unitatea de turnare sunt separate fizic. Masa topită este introdusă manual sau prin intermediul unui dispozitiv de dozare a metalului în camera de presare și de acolo este presată vertical sau orizontal în matrița de turnare. Camera de presare poate fi umplută din nou numai după ce componenta solidificată a fost îndepărtată.

Echipamente de automatizare

Aveți nevoie de o automatizare adecvată pentru mașina dvs. de turnare sub presiune? La noi veți găsi echipamente de automatizare noi și folosite, dispozitive periferice și accesorii de turnătorie corespunzătoare. Indiferent dacă este vorba de mașini de pulverizare a matrițelor, dispozitive de dozare a metalelor, roboți de îndepărtare sau dispozitive de dozare. De asemenea, vă oferim, în jurul mașinilor dumneavoastră de turnare sub presiune cu cameră caldă sau cu cameră rece, o varietate de benzi transportoare noi și uzate, cărucioare de testare a eșecurilor sau tamburi de separare.

De asemenea, vă invităm să utilizați interogarea noastră de căutare și să ne adresați întrebări specifice, de exemplu, despre un anumit dispozitiv de automatizare sau un alt accesoriu.

Serviciile dumneavoastră complete la Fiss-Machines

Noi, la Fiss, vă oferim mașini de turnare sub presiune folosite, care funcționează în conformitate cu procesul cu cameră caldă și cu cameră rece. Profitați de cei 30 de ani de experiență în domeniul tehnologiei de turnare sub presiune și lăsați-ne să vă ajutăm să găsiți mașina potrivită. Vă vom prezenta o ofertă individuală, care se va baza în întregime pe cerințele dumneavoastră. Dincolo de simpla vânzare a mașinii, aceasta poate include o revizuire a mașinii sau a ansamblurilor individuale. Împreună cu companiile noastre partenere de lungă durată, vă oferim servicii complete de logistică, asamblare și punere în funcțiune pentru integrarea cu succes a mașinii în procesul dumneavoastră de producție.

Meniu
Consultanță
Căutare
Oferta
Sprachauswahl-Icon